A Wimduról. Minden, amit érdemes tudni rólunk.

Ismerje meg csapatunkat és tudjon meg többet arról mivel foglalkozunk.

Aboutus polaroids
 • "Emberek, akik rendelkeznek egy üres szobával...kiadhatják azt turistáknak és egy kisebb vagyont kereshetnek vele...."
  — The Telegraph, 2011 december 28.
 • "A Wimdu nem filléres alapon működik: Júniusban 90 millió dollárt szerzett befektetőitől."
  — The Economist, 2011 augusztus 6.
 • "Hotel alternatíva... A berlini székhelyű Wimdut érdemes szem előtt tartani."
  — New York Post, 2011 szeptember 26.
Látogassa meg sajtó oldalunkat

A cég

A Wimdu egy kis nemzetközi csapatként indult 2011 márciusában, de rövid időn belül 250 elkötelezett dolgozó szorosan együttműködő társaságává nőtte ki magát.

Továbbra is rohamosan fejlődik a cég és mára sikerült a vezető internetes felületté válni, mely magánszállásokat kínál minden igényre és pénztárcára. A Wimdu kapcsolatot teremt az utazók és szállást kínálók között világszerte, így élvezetes, egyedi utazási élményt nyújt azok számára, akik a hotelek alternatíváját keresik.

New York-i tetőtéri lakásoktól kezdve, Mallorcai nyaralókon át, egészen a Párizsi studio apartmanokig a Wimdu több mint 300 000 ingatlant kínál több mint 100 országban, így biztosítva, hogy mindenki találhasson vonzó és megfizethető szállást következő útjára.

És ez még nem minden. A Wimdunál meghirdetheti kiadó helyét azoknak, akik szállást keresnek. A hirdetés ingyenes és lehetővé teszi, hogy a házigazdák pénzt keressenek, miközben segítenek másoknak felfedezni a világot.

Adatok

Alapítva:
2011 március
Székhely:
Berlin, Németország
 • > 15 nyelv
 • > 150 ország
 • > 250 dolgozó
 • > 300 000 ingatlan
 • > 1 millió regisztrált felhasználó
 • > 90 000 000 $ befektetés
Photograph ceo

Történetünk

Arne Bleckwenn és Hinrich Dreiling, két közeli jóbarát, akik a Wimdu 2011-es alapítása előtt közösen, már két sikeres céget is létrehoztak. Mindketten egyre elégedetlenebbek lettek a drága és személytelen hotelek szolgáltatásaival, így a két fiatalember elhatározta, hogy létrehozza a Wimdu céget, amely ötvözi a műszaki szakértelmet, az utazás iránti szenvedélyt és a vendégek igényeire való nagyobb odafigyelést.

A 2014. év vége felé Bleckwenn és Dreiling úgy döntöttek, hogy lemondanak a Wimdu vezérigazgatói posztról, és csatlakoznak az igazgatótanácshoz; ezért elkezdték keresni a helyüket átvevő alkalmas személyeket. Arne Kahlke és Soren Kress személyében meg is találták a megfelelő jelölteket és 2015 elején átruházták a vezérigazgatói kötelességeket és feladatokat. Az új vezérigazgatók összetett szakmai ismereteik segítségével új szintre tudják majd emelni a céget. Korábban Kahlke és Kress hozta létre az “ElitePartner” társkereső honlapot, majd tovább lépve sikeressé tették a “Parship” weboldalt, amely ma Németországban az első számú társkereső platform. Vezetői képességeiknek köszönhetően, a Wimdu egyre sikeresebbé és a világ egyik vezető platformjává válhat, amely kedvező alternatívát kínál a hotelekkel szemben.

Berlini székhelyünkön és lisszaboni irodánkban dolgozó több mint 250 nemzetközi alkalmazottunk magasan képzett és lelkes emberekből álló, sokszínű csapatot alkot, amely azon fáradozik, hogy a jellegzetes helyi magánszállások kiadása egyszerűen használható, globális normává váljon. A célunk az, hogy hozzáférhető, megfizethető alternatívát szolgáltassunk a hotelekkel szemben, mindezt kiváló minőségben és jó ár/érték aránnyal.

Ajánlások

A Wimdu kapcsolatot teremt az utazók és házigazdák között világszerte

Avatar 1
Ahman

Jason és Sarah egy igazán bájos pár, jó volt megismerni őket. Órákon át beszélgettünk, ami remek móka volt. Nagyon csinosak, tiszták, rendesek és tisztelettudóak voltak. Minden meg volt bennük, amit az ember elvár egy vendégtől. Bármikor újra fogadnám őket! Remélem jól vagytok! A és B

Avatar 2
Jason & Sarah

Éppen a második nászutunkat töltjük Európában utazgatva, egy költségvetést szem előtt tartva. A Wimduval foglaltunk szállást, mert egy személyesebb élményre vágytunk, ahol megismerhetünk másokat. Csak pozitív tapasztalataink vannak. Ahman és Bruce nagyon barátságosak és vendégszeretőek voltak. Az otthonuk bájos (...) Kár, hogy csupán 3 napig tudtunk maradni!

Avatar 3
Anna

Amikor ajtót nyitottunk Nicole-nak és Anne-nek úgy éreztük, mintha régi barátokat köszöntenénk. Nagyon kellemes idő töltöttünk el együtt. Nicole és Anne kedves, barátságos és lelkes emberek, igazán könyű kijönni velük. Csak ajánlani tudjuk őket bármelyik házigazdának. A legjobbakat kívánjuk ennek az anya-lánya párosnak az életben. Köszönjük, hogy minket választottatok és bármikor szívesen látunk titeket. Üdv, Anna és Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Mindkét házigazdánk nagyon szívesen látott minket. Jó érzés volt, hogy Anna és Jordy háza ott volt nekünk "otthonnak", tekintve, hogy a lányom számára és számomra is teljesen ismeretlen volt a város. Barcelonában egyszerű eljutni bárhová metróval vagy gyalog, azonban az, hogy ilyen közel voltunk a Güell Parkhoz még különlegesebbé tette ott tartózkodásunkat. (...) De a legnagyobb különlegesség Anna és Jordy vendégszeretete volt. Látogassák meg őket! Nicole