BEST CITY APARTMENT DEALS
Try it out with Home-To-Go
Nemrégiben foglalt szállások a Wimdun

Our top destinations

Szállások és Apartmanok

Egy apartmant keres Párizsban kilátással az Eiffel toronyra vagy egy szállást Barcelonában a Sagrada Familia közelében? Nem számít, hová szeretne utazni, milyen hosszan szeretne maradni vagy mennyit szeretne költeni a Wimdu segít Önnek megtervezni következő nyaralását!

Akár egy tetőtéri apartmant keres New Yorkban, akár egy tengerparti villát Rióban, a Wimdu minden pénztárcára kínál megoldást. Több, mint 350 000 vonzó, megfizethető szállás közül válogathat, úti célok ezrein világszerte. Biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelőt!

Mint egy hotel... csak sokkal jobb!

Ha egy Wimdu apartmant választ hotel helyett, akkor több helyet, jobb ár-érték arányt fog élvezni, egyedül lehet, ha úgy tartja kedve, ráadásul egy különleges szállásban fog megszállni. A Wimdu lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tulajdonostól foglaljon és hogy választott úti célját ezáltal egy helyi szemszögéből ismerje meg.

A szállásfoglalás a Wimduval gyors és egyszerű- egyszerűen írja be a választott úti célt, válassza ki a dátumot, majd válogasson a több, mint 235 000 szállás közül világszerte. Ha kérdése van a foglalással kapcsolatban, bátran hívja non-stop ügyfélszolgálatunkat, akik mindig rendelkezésére állnak.

Alakítsa át otthonát nyaralóvá és keressen pénzt!

A Wimduval extra szobájának, apartmanjának kiadásával bevételre tehet szert! Ez nagyon egyszerű és ingyenes, és úgy fog pénzt keresni, hogy közben érdekes emberekkel találkozik a világ minden tájáról. Keresse meg következő utazásának árát, vagy egyszerűen spóroljon a rosszabb napokra- a Wimduval ezt egyszerűen teheti meg. Mire vár még, legyen Ön is Wimdu házigazda még ma!