A Wimduról. Minden, amit érdemes tudni rólunk.

Ismerje meg csapatunkat és tudjon meg többet arról mivel foglalkozunk.

Aboutus polaroids
 • "Emberek, akik rendelkeznek egy üres szobával...kiadhatják azt turistáknak és egy kisebb vagyont kereshetnek vele...."
  — The Telegraph, 2011 december 28.
 • "A Wimdu nem filléres alapon működik: Júniusban 90 millió dollárt szerzett befektetőitől."
  — The Economist, 2011 augusztus 6.
 • "Hotel alternatíva... A berlini székhelyű Wimdut érdemes szem előtt tartani."
  — New York Post, 2011 szeptember 26.
Látogassa meg sajtó oldalunkat

A cég

2011 márciusában alapítottuk meg a Wimdu-t Berlinben, amely kivételesen képzett és lelkes csapat, amely arra törekszik, hogy a magáncélú, otthoni bérleményeket könnyen elérhetővé tegyék nemzetközi normák szerint. Összekötve világszerte a vendégeket a szállásadókkal a Wimdu hisz abban, hogy az igényes utazási élményeket elérhetővé teszik mindenki számára.

A new york-i penthouse apartmanoktól kezdve a mallorcai hétvégi házakig vagy a párizsi belvárosi lakásokig a Wimdu több, mint 350 000 ingatlant közvetít több, mint 150 országban, ezáltal biztosítva, hogy mindenki találhat magának egy vonzó és megfizethető szállást a következő útjához.

És ez még nem minden. A Wimdunál meghirdetheti kiadó helyét azoknak, akik szállást keresnek. A hirdetés ingyenes és lehetővé teszi, hogy a házigazdák pénzt keressenek, miközben segítenek másoknak felfedezni a világot.

Adatok

Alapítva:
2011 március
Székhely:
Berlin, Németország
 • > 15 nyelv
 • > 150 ország
 • > 150 dolgozó
 • > 350 000 ingatlan
 • > 2,5 millió regisztrált felhasználó
 • Vitals Financing

Ajánlások

A Wimdu kapcsolatot teremt az utazók és házigazdák között világszerte

Avatar 1
Ahman

Jason és Sarah egy igazán bájos pár, jó volt megismerni őket. Órákon át beszélgettünk, ami remek móka volt. Nagyon csinosak, tiszták, rendesek és tisztelettudóak voltak. Minden meg volt bennük, amit az ember elvár egy vendégtől. Bármikor újra fogadnám őket! Remélem jól vagytok! A és B

Avatar 2
Jason & Sarah

Éppen a második nászutunkat töltjük Európában utazgatva, egy költségvetést szem előtt tartva. A Wimduval foglaltunk szállást, mert egy személyesebb élményre vágytunk, ahol megismerhetünk másokat. Csak pozitív tapasztalataink vannak. Ahman és Bruce nagyon barátságosak és vendégszeretőek voltak. Az otthonuk bájos (...) Kár, hogy csupán 3 napig tudtunk maradni!

Avatar 3
Anna

Amikor ajtót nyitottunk Nicole-nak és Anne-nek úgy éreztük, mintha régi barátokat köszöntenénk. Nagyon kellemes idő töltöttünk el együtt. Nicole és Anne kedves, barátságos és lelkes emberek, igazán könyű kijönni velük. Csak ajánlani tudjuk őket bármelyik házigazdának. A legjobbakat kívánjuk ennek az anya-lánya párosnak az életben. Köszönjük, hogy minket választottatok és bármikor szívesen látunk titeket. Üdv, Anna és Jordy, Barcelona :)

Avatar 4
Nicole

Mindkét házigazdánk nagyon szívesen látott minket. Jó érzés volt, hogy Anna és Jordy háza ott volt nekünk "otthonnak", tekintve, hogy a lányom számára és számomra is teljesen ismeretlen volt a város. Barcelonában egyszerű eljutni bárhová metróval vagy gyalog, azonban az, hogy ilyen közel voltunk a Güell Parkhoz még különlegesebbé tette ott tartózkodásunkat. (...) De a legnagyobb különlegesség Anna és Jordy vendégszeretete volt. Látogassák meg őket! Nicole