Wimdu Vendég Tippek

Utazási tippek

Érezze jól magát Wimdu házigazdájával. Ismerjék meg egymást és talán még jó barátok is lehetnek. Mi azon dolgozunk, hogy a szállás bérlése zökkenőmentes legyen. Vessen egy pillantást tippjeinkre arról, hogyan érheti ezt el:

Töltse ki a Wimdu profilját

Meséljen magáról

A Wimdu házigazdák sokszor szeretnék tudni, hogy ki fog megszállni náluk. Ezért érdemes kihasználnia a Wimdu profilja által kínált lehetőséget a bemutatkozásra. Mesélje el honnan jött, mit szeret igazán az utazásban, mik a hobbijai és milyen nyelveken beszél. Ezek az információk segíthetnek személyesebbé tenni tartózkodását a választott szálláson.

Használja hálózatát

Ha rendelkezik Facebook fiókkal, egy egyszerű kattintással csatlakozhat a Wimduhoz a Facebook segítségével. Ez egyszerűbbé teszi a Wimdu profil kezelését és azt is láthatja, melyik ismerőse használta már a Wimdut.

Töltsön fel képet magáról

Egy profilkép hozzáadása a tökéletes végső lépés. A házigazdával való kommunikáció sokkal kellemesebb lesz, ha egy arcot tud kapcsolni hozzá. Ez barátságos légkört teremthet még megérkezése előtt.

Tervezze meg utazását

Nézze meg kivel fog megszállni

Tekintse meg házigazdája Wimdu profilját. Itt láthatja, hogy van-e Önökben valami közös, vagy hogy egyáltalán beszélnek-e közös nyelvet. A Wimdu levelező rendszerén keresztül tehet fel kérdéseket és tisztázhat számtalan fontos dolgot még az érkezés előtt.

Ellenőrizze a hirdetés részleteit

A képek megmutatják, hogy mire számíthat, de ne felejtse el elolvasni a házirendet és a leírást sem. Így biztosan láthatja, hogy ez-e a megfelelő szállás Önnek. A korábbi vendégek értékelései is nagyon hasznos mutatói a szállás minőségének és a házigazdának.

Használja a Wimdut

A Wimdu ellenőrzi minden házigazda valósságát. A kifizetéseket és a szállásról szóló információk közvetítését Ön és a házigazda között a Wimdu intézi. Amennyiben egy házigazda a Wimdu keretein kívül próbálna üzletet kötni Önnel, kérjük azonnal jelezze felénk.

Érezze jól magát

Nézzen körbe jól a szobában

A Wimdu csak 24 órával a tervezett érkezése után utalja át a pénzt a házigazdának. Ha valami nincs rendben, vagy nem úgy van, ahogyan azt elvárta, kérjük azonnal jelezze felénk. Ha bármi az apartmanban sérült, dokumentálja azt fénykép formájában, hogy biztosan ne Ön legyen felelősségre vonva érte.

Beszéljen meg mindent házigazdájával

Engedje meg házigazdájának, hogy egy részletes bemutatást tartson a szállásról a kulcsok átvételekor. Ez a megfelelő időpont, hogy feltegye kérdéseit a szállásról és a házigazdáról egyaránt. Akár belsős információkat is megtudhat a városról, ahol megszáll. Élvezze utazását és érezze otthon magát bárhol a világban!

Értékelje házigazdáját

Miután vége az útjának értékelést írhat a házigazdájáról. Így megköszönheti a házigazdának a segítséget, javasolhat neki lehetőségeket a javításra, illetve segít a jövőbeli vendégeknek.